تولید و فروش شیرینیجات یزدی


  • علیرضا بهجتی اردکانی
  • ۰۹۳۶۱۹۸۴۷۴۷
  • ardakanproducts@gmail.com
  • یزد - اردکان - شهرک صنعتی اردکان - فاز مواد غذایی - تولیدی شیرینی سازی روبیکا
  • بازدید : ۱۳۶۰

سایت تبلیغاتی

تعداد هر بسته از شیرینیجات یزدی:

‎قطاب ۴۰۰ گرمی(۳۰) عددی
‎باقلوا ۴۰۰ گرمی(۲۰) عددی
‎سه لوز ۳۶۰ گرمی(۲۰) عددی
‎سه لوز قطاب ۴۵۰ گرمی(۳۰) عددی
‎مخلوط ۷۵۰ گرمی(۱۵) عددی
‎شیرینی برنجی ۲۶۰ گرمی(۳۰) عددی
‎شیرینی کنجدی ۲۶۰ گرمی(۳۰) عددی
‎پشمک بزرگ ۴۰۰ گرمی(۲۰) عددی
‎پشمک کوچک ۲۰۰ گرمی(۳۰) عددی
‎پشمک دو رنگ ۴۰۰ گرمی(۲۰) عددی
حاجی بادام ریز و درشت در کیسه های پلاستیکی 10 و 15 کیلویی

اسم سوغات یزد
آبنبات
آموزش برش لوزی شیرینی
بادام منقا ایرانی
بادام منقا برای کجاست
بادام منقا چیست
بازار سوغات یزد
بازخورد
باقلوا ترکی
باقلوا یزدی
پَشمک شیرینی است که با کثرت ورزش و کشش چون موی و پشم سازند. پشمک ایرانی با پشمک هایی که امروزه در شهر بازی ها به فروش می رسد تفاوت داشته و نوع طبخ آن هم متفاوت است که امروزه به پشمک یزدی شهرت دارد و به احتمال زیاد باید منشاء آن در شهر یزد باشد. اما پشمک پُفی با عبور جریان هوای گرم و مرطوب از روی شکر درست می‌شود. ویکی‌پدیا
پشمک
پشمک چوبی
پشمک خانگی بدون دستگاه
پشمک یزدی
پف فیل
پفنبات
ترد شدن قطاب
جاهای دیدنی و سوغات یزد
جزء اصلی: شکر، رنگ‌های خوراکی
خرید سوغات یزد
خرید شیرینی یزدی
سفارش اینترنتی شیرینی یزد
سوغات یزد
سوغات یزد در تهران
سوغات یزد در جدول
شهد باقلوا استانبولی
شیرینی خشک کنجدی
شیرینی کنجدی بدون فر
شیرینی لوز
شیرینی لوز چیست
صفحه بعد
طرز تهیه انواع باقلوا
طرز تهیه انواع شیرینی یزدی
طرز تهیه بادام منقا
طرز تهیه باقلوا استانبولی
طرز تهیه باقلوا رولی
طرز تهیه باقلوا کیکی
طرز تهیه پشمک چوبی با دستگاه
طرز تهیه پشمک چوبی در قابلمه
طرز تهیه پشمک خانگی آپارات
طرز تهیه خمیر باقلوا
طرز تهیه خمیر قطاب
طرز تهیه قطاب با ماست
طرز تهیه قطاب قدیمی
طرز تهیه قطاب کرمانی
طرز تهیه قطاب گردویی
طرز تهیه قطاب یزدی
طرز تهیه کیک یزدی حاج خلیفه
طرز تهیه کیک یزدی در توستر
طرز تهیه کیک یزدی دورنگ
طرز تهیه کیک یزدی زعفرانی
طرز تهیه لوز بادام تبریز
طرز تهیه لوز پسته قالبی
طرز تهیه لوز پسته و بادام
طرز تهیه نان برنجی
طرز تهیه نان برنجی با پیمانه
طرز تهیه نان برنجی بدون فر
طرز تهیه نان برنجی عربی
طرز تهیه نان کنجدی تخته ای
طرز تهیه نان کنجدی فسایی
طرز تهیه نان کنجدی
طرز تهيه كيك يزدي اصل يزد
عکس سوغات یزد
فرق بادام منقا با بادام معمولی
فروش بادام منقا
فوت و فن قطاب
فیلم طرز تهیه پشمک خانگی
فیلم طرز تهیه نان برنجی
قیمت بادام منقا
قیمت قطاب شیرینی سنتی یزد
کالری لوز بادام
کالری لوز یزدی
کلوچه کنجدی
کیک شامی حاج خلیفه
لوز بادام
لوز بادام زمینی
لوز پسته رفسنجان
لوز پسته و نارگیل
لوز نارگیل
لوز یزدی
لوز يزدي
لیست قیمت شیرینی حاج خلیفه رهبر یزد
محصولات یزدی
مشخصات بادام منقا
مواد پشمک چیست
میوه لوز
نان کنجدی تخت
نان کنجدی فسایی
نبات حاج خلیفه رهبر
نتیجه تصویری برای پشمک
نکات کیک یزدی

تعداد هر بسته از شیرینیجات یزدی:

‎قطاب ۴۰۰ گرمی(۳۰) عددی
‎باقلوا ۴۰۰ گرمی(۲۰) عددی
‎سه لوز ۳۶۰ گرمی(۲۰) عددی
‎سه لوز قطاب ۴۵۰ گرمی(۳۰) عددی
‎مخلوط ۷۵۰ گرمی(۱۵) عددی
‎شیرینی برنجی ۲۶۰ گرمی(۳۰) عددی
‎شیرینی کنجدی ۲۶۰ گرمی(۳۰) عددی
‎پشمک بزرگ ۴۰۰ گرمی(۲۰) عددی
‎پشمک کوچک ۲۰۰ گرمی(۳۰) عددی
‎پشمک دو رنگ ۴۰۰ گرمی(۲۰) عددی
حاجی بادام ریز و درشت در کیسه های پلاستیکی 10 و 15 کیلویی

اسم سوغات یزد
آبنبات
آموزش برش لوزی شیرینی
بادام منقا ایرانی
بادام منقا برای کجاست
بادام منقا چیست
بازار سوغات یزد
بازخورد
باقلوا ترکی
باقلوا یزدی
پَشمک شیرینی است که با کثرت ورزش و کشش چون موی و پشم سازند. پشمک ایرانی با پشمک هایی که امروزه در شهر بازی ها به فروش می رسد تفاوت داشته و نوع طبخ آن هم متفاوت است که امروزه به پشمک یزدی شهرت دارد و به احتمال زیاد باید منشاء آن در شهر یزد باشد. اما پشمک پُفی با عبور جریان هوای گرم و مرطوب از روی شکر درست می‌شود. ویکی‌پدیا
پشمک
پشمک چوبی
پشمک خانگی بدون دستگاه
پشمک یزدی
پف فیل
پفنبات
ترد شدن قطاب
جاهای دیدنی و سوغات یزد
جزء اصلی: شکر، رنگ‌های خوراکی
خرید سوغات یزد
خرید شیرینی یزدی
سفارش اینترنتی شیرینی یزد
سوغات یزد
سوغات یزد در تهران
سوغات یزد در جدول
شهد باقلوا استانبولی
شیرینی خشک کنجدی
شیرینی کنجدی بدون فر
شیرینی لوز
شیرینی لوز چیست
صفحه بعد
طرز تهیه انواع باقلوا
طرز تهیه انواع شیرینی یزدی
طرز تهیه بادام منقا
طرز تهیه باقلوا استانبولی
طرز تهیه باقلوا رولی
طرز تهیه باقلوا کیکی
طرز تهیه پشمک چوبی با دستگاه
طرز تهیه پشمک چوبی در قابلمه
طرز تهیه پشمک خانگی آپارات
طرز تهیه خمیر باقلوا
طرز تهیه خمیر قطاب
طرز تهیه قطاب با ماست
طرز تهیه قطاب قدیمی
طرز تهیه قطاب کرمانی
طرز تهیه قطاب گردویی
طرز تهیه قطاب یزدی
طرز تهیه کیک یزدی حاج خلیفه
طرز تهیه کیک یزدی در توستر
طرز تهیه کیک یزدی دورنگ
طرز تهیه کیک یزدی زعفرانی
طرز تهیه لوز بادام تبریز
طرز تهیه لوز پسته قالبی
طرز تهیه لوز پسته و بادام
طرز تهیه نان برنجی
طرز تهیه نان برنجی با پیمانه
طرز تهیه نان برنجی بدون فر
طرز تهیه نان برنجی عربی
طرز تهیه نان کنجدی تخته ای
طرز تهیه نان کنجدی فسایی
طرز تهیه نان کنجدی
طرز تهيه كيك يزدي اصل يزد
عکس سوغات یزد
فرق بادام منقا با بادام معمولی
فروش بادام منقا
فوت و فن قطاب
فیلم طرز تهیه پشمک خانگی
فیلم طرز تهیه نان برنجی
قیمت بادام منقا
قیمت قطاب شیرینی سنتی یزد
کالری لوز بادام
کالری لوز یزدی
کلوچه کنجدی
کیک شامی حاج خلیفه
لوز بادام
لوز بادام زمینی
لوز پسته رفسنجان
لوز پسته و نارگیل
لوز نارگیل
لوز یزدی
لوز يزدي
لیست قیمت شیرینی حاج خلیفه رهبر یزد
محصولات یزدی
مشخصات بادام منقا
مواد پشمک چیست
میوه لوز
نان کنجدی تخت
نان کنجدی فسایی
نبات حاج خلیفه رهبر
نتیجه تصویری برای پشمک
نکات کیک یزدی