HACCP چیست؟
مزایای سیستم مدیریت کیفیت HACCP , مراحل اخذ گواهینامه HACCP , شرح خدمات HACCP , صدور گواهینامه HACCP , چگونگی اخذ HACCP , راهنمای دریافت HACCP , اطلاعات در مورد HACCP , روند صدور HACCP , گواهینامه HACCP , گواهینامه ایزو , اخذ ایزو , مشاوره سیستم ایمنی غذایی HACCP , مشاوره HACCP
مزایای سیستم مدیریت کیفیت HACCP , مراحل اخذ گواهینامه HACCP , شرح خدمات HACCP , صدور گواهینامه HACCP , چگونگی اخذ HACCP , راهنمای دریافت HACCP , اطلاعات در مورد HACCP , روند صدور HACCP , گواهینامه HACCP , گواهینامه ایزو , اخذ ایزو , مشاوره سیستم ایمنی غذایی HACCP , مشاوره HACCP
- شکیبا
- ۰۹۱۲۴۷۹۳۷۸۲
- opr2.shaygan@gmail.com
- ۸
- یوسف آباد - میدان سلماس -پلاک ۱۴۳ -واحد ۳
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
مشاوره رایگان : 09124793782 حسن شکیبا