اموزش طب اسلامی و سنتی
- پدرام
- ۰۹۳۸۹۱۳۲۴۵۴
- elvive2004@gmail.com
- www.mantoo.ir
- ۸
- تهران ستارخان
- بازدید : ۳۲۸۳
قیمت : 20000تومان
این مجموعه شامل چهار دی وی دی تصویری اموزش طب اسلامی به شرح زیر است
آموزش طب اسلامی دوره آموزشی طب اسلامی بهداشت اسلامی و طب اسلامی طب سنتی تغذیه در اسلام (بررسی تغذیه در اسلام و آیات) حضرت امام صادق فرمودند : عسل حافظه را زیاد و فراموشی را کم می کند محتوای دوره آموزشی : قسمت اول : بررسی دو عنصر خاک و آب بررسی مزاج در طب اسلامی و طب سنتی بررسی مزاج و چه تاثیری بر روی عناصر دارد بررسی گیاه زوفا در طب سنتی بررسی گیاه اسفناج در طب سنتی قسمت دوم : مزاج شناسی - خصوصیات مزاج های هشت گانه بررسی مزاج مفرد و مزاج مرکب مزاج معتدل مطلق کاربرد مزاج شناسی در بسیاری از مقولات (تربیت فرزند - نوع تغذیه -رفتار و ...) بررسی مزاج سرد ( خصوصیات روانی و جسمی این افراد) بررسی مزاج گرم بررسی مزاج تر و مرطوب بررسی مزاج خشک بررسی گیاه رازیانه یا بادیانه سبز در طب سنتی بررسی گیاه گل گاو زبان در طب سنتی قسمت سوم : چگونگی تعیین مزاج های هشت گانه مزاج یک فرد رو چگونه تشخیص بدهیم؟ بررسی ظاهر شخص/پوست/گوشت بدن/چربی بدن/ و .... در مزاج ها بررسی بخارات در طب اسلامی و طب سنتی بررسی گیاه آرتیشو:کنگر فرنگی در طب سنتی بررسی گیاه گزنه در طب سنتی قسمت چهارم : چگونه مزاج های مختلف را در بدن تغییر دهیم ؟ عوامل ایجاد کننده گرمی مزاج خوردنی های معتدل حرکت معتدل ریاضت در اسلام ضمادها - روغن ها و مالیدنی ها استحمام هوای معتدل شستشوی بدن با آبهای معدنی عوامل ایجاد کننده سردی مزاج بحث لذت عظیم بررسی گیاه اسطوقدوس در طب سنتی بررسی گیاه اسطوقدوس در طب سنتی قسمت پنجم : بررسی عواملی که باعث افزایش رطوبت در بدن می شود بررسی عواملی که باعث افزایش خشکی در بدن می شود حرکت نکردن تفکر زیاد افراط و تفریط بررسی گیاه رزماری-اکلیل کوهی در طب سنتی بررسی گیاه جعفری در طب سنتی قسمت ششم : شناخت خلط سودا علائم و نشانه های غلبه سودا بر فرد مصاحبه با اقای باطنی محقق طب سنتی بررسی گیاه پنیرک در طب سنتی بررسی گیاه چغندر در طب سنتی وسواس در طب اسلامی قسمت هفتم : تغذیه در اسلام بررسی تاثیر تغذیه بر روی مزاج و تولید اخلاط مصاحبه با اقای باطنی محقق طب سنتی در مورد روغن جامد بررسی گیاه سیاه دانه در طب سنتی بررسی گیاه شیرین بیان در طب سنتی قسمت هشتم : شناخت خلط بلغم خلط بلغم در کجا تولید می شود؟ چه مشخص هایی بر فردی که غالب بدنش می شود ایجاد میکند؟ و درمانش ؟ بررسی گیاه خارخاسک- خورفه در طب سنتی بررسی گیاه بابا آدم در طب سنتی قسمت نهم : شناخت خلط صفرا خلط صفرا در کجا تولید می شود؟ چه مشخص هایی بر فردی که غالب بدنش می شود ایجاد میکند؟ و درمانش ؟ بررسی زیتون در طب سنتی بررسی گیاه آرشتید در طب سنتی قسمت دهم : بررسی عواملی که باعث تعادل روحی و جسمی انسان می شود در طب اسلامی و سنتی علل ضروریه در سلامت هوا-خوراکی ها-آشامیدنی ها-حرکت و سکون-خواب بیداری-تخلیه و احتقان-نفس بررسی اوکالیپتوس در طب سنتی بررسی گیاه رازیانه در طب سنتی قسمت یازدهم : بررسی علل ضروریه در سلامت .... بررسی گیاه شوید در طب سنتی قسمت دوازدهم : سفارشات بهداشتی در طب اسلامی در مورد تغذیه -استحمام -ازاله موهای بدن-با وضو بودن-ازدواج-صله رحم-کاربرد روغن ها-مویز-انگور-شیرمادر-روزه
برای پرسیدن هر سوال و یا سفارش این بسته ارزشمند با شماره 09389132454 تماس بگیرید.ابتدا محصول را از پستچی تحویل بگیرید و سپس هزینه ان را به پستچی بپردازید »
آموزش طب اسلامی دوره آموزشی طب اسلامی بهداشت اسلامی و طب اسلامی طب سنتی تغذیه در اسلام (بررسی تغذیه در اسلام و آیات) حضرت امام صادق فرمودند : عسل حافظه را زیاد و فراموشی را کم می کند محتوای دوره آموزشی : قسمت اول : بررسی دو عنصر خاک و آب بررسی مزاج در طب اسلامی و طب سنتی بررسی مزاج و چه تاثیری بر روی عناصر دارد بررسی گیاه زوفا در طب سنتی بررسی گیاه اسفناج در طب سنتی قسمت دوم : مزاج شناسی - خصوصیات مزاج های هشت گانه بررسی مزاج مفرد و مزاج مرکب مزاج معتدل مطلق کاربرد مزاج شناسی در بسیاری از مقولات (تربیت فرزند - نوع تغذیه -رفتار و ...) بررسی مزاج سرد ( خصوصیات روانی و جسمی این افراد) بررسی مزاج گرم بررسی مزاج تر و مرطوب بررسی مزاج خشک بررسی گیاه رازیانه یا بادیانه سبز در طب سنتی بررسی گیاه گل گاو زبان در طب سنتی قسمت سوم : چگونگی تعیین مزاج های هشت گانه مزاج یک فرد رو چگونه تشخیص بدهیم؟ بررسی ظاهر شخص/پوست/گوشت بدن/چربی بدن/ و .... در مزاج ها بررسی بخارات در طب اسلامی و طب سنتی بررسی گیاه آرتیشو:کنگر فرنگی در طب سنتی بررسی گیاه گزنه در طب سنتی قسمت چهارم : چگونه مزاج های مختلف را در بدن تغییر دهیم ؟ عوامل ایجاد کننده گرمی مزاج خوردنی های معتدل حرکت معتدل ریاضت در اسلام ضمادها - روغن ها و مالیدنی ها استحمام هوای معتدل شستشوی بدن با آبهای معدنی عوامل ایجاد کننده سردی مزاج بحث لذت عظیم بررسی گیاه اسطوقدوس در طب سنتی بررسی گیاه اسطوقدوس در طب سنتی قسمت پنجم : بررسی عواملی که باعث افزایش رطوبت در بدن می شود بررسی عواملی که باعث افزایش خشکی در بدن می شود حرکت نکردن تفکر زیاد افراط و تفریط بررسی گیاه رزماری-اکلیل کوهی در طب سنتی بررسی گیاه جعفری در طب سنتی قسمت ششم : شناخت خلط سودا علائم و نشانه های غلبه سودا بر فرد مصاحبه با اقای باطنی محقق طب سنتی بررسی گیاه پنیرک در طب سنتی بررسی گیاه چغندر در طب سنتی وسواس در طب اسلامی قسمت هفتم : تغذیه در اسلام بررسی تاثیر تغذیه بر روی مزاج و تولید اخلاط مصاحبه با اقای باطنی محقق طب سنتی در مورد روغن جامد بررسی گیاه سیاه دانه در طب سنتی بررسی گیاه شیرین بیان در طب سنتی قسمت هشتم : شناخت خلط بلغم خلط بلغم در کجا تولید می شود؟ چه مشخص هایی بر فردی که غالب بدنش می شود ایجاد میکند؟ و درمانش ؟ بررسی گیاه خارخاسک- خورفه در طب سنتی بررسی گیاه بابا آدم در طب سنتی قسمت نهم : شناخت خلط صفرا خلط صفرا در کجا تولید می شود؟ چه مشخص هایی بر فردی که غالب بدنش می شود ایجاد میکند؟ و درمانش ؟ بررسی زیتون در طب سنتی بررسی گیاه آرشتید در طب سنتی قسمت دهم : بررسی عواملی که باعث تعادل روحی و جسمی انسان می شود در طب اسلامی و سنتی علل ضروریه در سلامت هوا-خوراکی ها-آشامیدنی ها-حرکت و سکون-خواب بیداری-تخلیه و احتقان-نفس بررسی اوکالیپتوس در طب سنتی بررسی گیاه رازیانه در طب سنتی قسمت یازدهم : بررسی علل ضروریه در سلامت .... بررسی گیاه شوید در طب سنتی قسمت دوازدهم : سفارشات بهداشتی در طب اسلامی در مورد تغذیه -استحمام -ازاله موهای بدن-با وضو بودن-ازدواج-صله رحم-کاربرد روغن ها-مویز-انگور-شیرمادر-روزه
برای پرسیدن هر سوال و یا سفارش این بسته ارزشمند با شماره 09389132454 تماس بگیرید.ابتدا محصول را از پستچی تحویل بگیرید و سپس هزینه ان را به پستچی بپردازید »
- هشتگ در اینستاگرام:
- #طب_اسلامی #طب_سنتی #خواص_گیاه_در_دید_اسلام #گیاهان_دارویی