● نکات زیر برای دستیابی به این هدف می تواند کمک کننده باشد:
* ۶ روش برای کاهش دریافت چربی
۱) اجتناب از سرخ کردن غذاها و حتی الامکان طبخ غذاها به شکل آب پز، بخارپز و کبابی
۲ ) حذف چربی ها شامل کره حیوانی، مارگارین، خامه، سرشیر، دنبه، پیه و جدا کردن چربی های قابل رویت گوشت قرمز و پوست مرغ قبل از طبخ
۳) استفاده از شیر و لبنیات کم چرب به جای شیر و لبنیات پرچرب
۴) محدود کردن مصرف شیرینی ها، کیک های خامه ای و دسرهای پرچرب یا شیرین
۵) خودداری از مصرف سس های چرب مانند مایونز و سس های مخصوص سالاد و استفاده از سس تهیه شده از ماست کم چرب، کمی نمک، روغن زیتون، آب لیمو یا آب نارنج به جای سس مایونز
۶) محدود کردن مصرف زرده تخم مرغ به سه عدد در هفته چه به صورت تنها یا در انواع غذاها مثل کوکو و املت
* ۴ روش برای کاهش دریافت مواد قندی
۱ ) خوردن میوه های تازه به جای شیرینی و شکلات به عنوان میان وعده
۲ ) محدود کردن مصرف نان های شیرین (نان قندی، نان شیرمال، شیرینی، کیک و...) و انواع شکلات و آب نبات
۳ ) مصرف دوغ، آب و آب میوه های طبیعی به جای نوشابه های گازدار
۴) استفاده از میوه هایی نظیر سیب، هلو، گلابی که قند کمتری دارند و محدود کردن مصرف میوه های شیرین مانند انگور، خربزه، خرما، انجیر، توت و...
* ۷ روش برای اصلاح عادات تغذیه ای
۱ ) در حالت نشسته و در یک مکان ثابت و دایمی غذا بخورید.
۲ ) پنج دقیقه قبل از صرف ناهار یا شام یک لیوان آب بنوشید.
۳ ) قبل از صرف غذا، سالاد (بدون سس مایونز) میل کنید.
۴ ) سعی کنید وعده های اصلی غذا (صبحانه، ناهار و شام) را حذف نکنید، زیرا ناچار به ریزه خواری خواهید شد.
۵ ) غذا را در ظرف کوچک تری بکشید تا مقدار کمتری غذا بخورید.
۶) پس از صرف غذا و سیر شدن، بلافاصله سفره را ترک کنید.
۷ ) غذا را آهسته و با آرامش میل کنید
منبع:روزنامه سلام