تمیز کردن پنکههای سقفی
دیدن روی پنکههای سقفی کار سادهای نیست و دسترسی به آن شاید برای شما دشوار باشد. اما اگر از روی یک صندلی به بالای پنکهتان نگاه کنید از دیدن مقدار زیاد گرد و خاک جمع شده روی آن متعجب خواهید شد.
تمیز کردن تشک برای دوری از آلودگی
ملافهی خود را مرتباً میشویید اما تا به حال شده است تشک تخت را تمیز کنید؟ ذرات گرد و غبار، تودههای مو، تکههای ریز پوست و چربی تعریق و بدن شما روی تشک جمع میشوند. در هر فصل کاملاً روی تخت را خالی کنید. زمانی که ملافهها را برای شستن داخل ماشین گذاشتهاید، کمی جوششیرین روی سطح تشک بپاشید. سپس کاملاً روی آن را جاروبرقی بکشید. زمانی که کارتان تمام شد تشک را برعکس کنید تا مانع ایجاد شیار و تا شدن تشک شوید. ملافههای تمیز را روی آن بکشید و از یک خواب خوب لذت ببرید.
نظافت زیر تخت
افراد زیادی اطراف تخت خود را جارو میزنند اما زیر آن را فراموش میکنند. این فضا برای جمع شدن گرد و خاک و تودههای مو عالی است.
استفاده از مرطوبکننده یا تصفیهکنندهی هوا
یک مرطوبکننده در کنار تخت در شبهای زمستان به شما بسیار کمک کرده و رطوبتی که سیستم گرمایش از بین برده است را به پوست، چشمها و گلوی شما برمیگرداند. تصفیهکنندهی هوا نیز ایدهی خوبی برای تمام سال است و گرد و خاک، ذرات ریز و مواد شیمیایی را از محیط دور خواهد کرد. اما اگر این وسایل برای زمانی طولانی تمیز نشوند، هر دو میتوانند خطراتی برای سلامت داشته باشند. آب دستگاه بخور را هر روز عوض کرده و برنامهی پیشنهادی آن برای تمیز کردن فیلتر را دنبال کنید. همچنین مخزن آن را بشویید. برای دستگاه تصفیهی هوا نیز همین کار را انجام دهید.
نگهداری از گیاهان خانگی برای تصفیه هوا
گیاهان خانگی تصفیهکنندههای طبیعی هوا هستند اما مانند هر چیز دیگری گرد و خاک روی آنها جمع میشود. این گردها نه تنها ظاهر زیبایی ندارند بلکه تنفس از طریق برگها را برای گیاه دشوار خواهند کرد. بهتر است چند بار در سال برگهای گیاه خود را تمیز کنید.
شستن آویزهای پرده
هر نوع پرده یا آویزی که دارید روی آن خاک جمع خواهد شد. هر بار که پرده را کنار زده یا پنجره را باز و بسته میکنید این ذرات در هوا پخش میشوند. اگر نمیتوانید پردههایتان را بشویید با استفاده از سرهی مخصوص جاروبرقی روی آن بکشید تا گرد و خاک از سطح پرده دور شوند.
شستشوی روبالشتی
حتی اگر بالشتتان رویه داشته باشد، باز هم عرق و چربی مو را جذب خود خواهد کرد. برچسب نگهداری بالشتتان را نگاه کنید. اگر میشد آن را داخل ماشین لباسشویی انداخته و با آب گرمی که برای آن مناسب باشد، بشویید. سپس قبل از استفاده بگذارید کاملاً خشک شود. شما باید چند بار در سال بالشتتان را بشویید و اگر آسم یا حساسیت دارید این دفعات را بیشتر کنید.منبع : زیبامون