به گزارش بهداشت نیوز به نقل از راستینه، نظر طب سنتی ماهی جزو مواد غذایی صالح الکیموس است؛ یعنی در اثر هضم آن در بدن، خون طبیعی به وجود می آید و هر ۴ خلط، به مقدار لازم و متناسب با هم تولید می شوند.طبع ماهی سرد و تر است. به همین دلیل هم پختن آن با دنبه، زنجبیل، آویشن، روغن کنجد، روغن بادام شیرین، عسل، گلنگبین و ادویه های گرمی مانند انواع فلفل، توصیه می شود.
ماهی، افزایش دهنده شیر و زودهضم است.
مصرف ماهی می تواند باعث تحریک میل جنسی در افراد دارای مزاج گرم شود.
تنوری کردن ماهی یا کباب کردن آن از سرخ کردن بهتر است و باعث راحت تر شدن هضم ماهی می شود.
ماهی سرخ کرده، باعث تشنه شدن فرد می شود. از این رو، همراه کردن انواع سبزیجات و سالاد با ماهی های سرخ کرده برای پیشگیری از ایجاد احساس تشنگی اهمیت بالایی دارد.
همراه ماهی ، مصرف کدو سبز نیز می تواند باعث پیشگیری از ابتلا به یبوست شود و تشنگی ناشی از مصرف ماهی را هم از بین ببرد.
عده ای با مصرف انواع ماهی، دچار نفخ می شوند و برخی ها هم سردی شان می کند. یکی از ادویه های عالی و موثر برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی، زیره است. به علاوه، اگر با مصرف ماهی بیش از اندازه نفخ می کنید کمی پودر زیره هم هنگام سرو روی آن بپاشید.