تعداد گوزنهای قرمز در پناهگاه حیات وحش سمسکنده ساری افزایش یافت
به گزارش گروه اجتماعی برنا ؛ حسینعلی ابراهیمی کارنامی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: دو راس گوساله مرال با تلاش و مراقبت شبانه روزی مأموران یگان حفاظت در پناهگاه حیات وحش سمسکنده شهرستان ساری متولد شدند.
وی افزود: مرال یا گوزنهای قرمز از بزرگترین گونه جانوران علفخوار و نیز بزرگترین گونه گوزن ایران محسوب شده و در گستره جنوبی دریای خزر، مناطق جنگلی استانهای گیلان، مازندران و گلستان زندگی میکند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: در سالهای اخیر به دلیل شکار بی رویه و تخریب رویشگاههای جنگلی، نسل گوزن قرمز در خطر انقراض قرار گرفته است.
ابراهیمی افزود: مرال ها بعد از تکثیر، در زیستگاههای اصلی مانند گلستانک نوشهر و یا در مناطق بالادست دودانگه و چهاردانگه رهاسازی میشوند.
وی با اشاره به دستگیری تعدادی متخلفان شکار و صید در شهرستانهای آمل، بابل و نیز شهر کیاسر افزود: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بابل حین گشت و کنترل در حاشیه رودخانه کلارود، حوالی روستای کرکنار بندپی غربی با دو گروه صیادان غیر مجاز برخورد کرده و از آنها یک رشته سالیک و ۹۴ قطعه انواع ماهیان رودخانهای کشف و ضبط کردند.
وی گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان آمل در پی گشت و کنترل حوزه استحفاظی منطقه هراز، موفق به کشف و ضبط ۲ رشته سالیک ماهیگیری، ۸ عدد لانسر، ۲ رشته دام، ۹ قطعه ماهی صیدشده از صیادان غیرمجاز شده و ۴ قطعه ماهی زردپر دررودخانه هراز رهاسازی شد.
ابراهیمی با بیان اینکه ماموران یگان حفاظت اداره پارک ملی شهر کیاسر نیز حین گشت و کنترل در منطقه قادیکلا موفق به کشف و ضبط یک قبضه سلاح غیرمجاز شدند افزود: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بابل هم یک بهله جغد جنگلی زخمی را پس از مداوا و تیمار و نیز اطمینان از سلامتی و بازیابی توانایی پرواز، در منطقه جنگلی بابلکنار رهاسازی کردند.
- هشتگ در اینستاگرام:
- تعداد گوزنهای قرمز در پناهگاه حیات وحش سمسکنده ساری افزایش یافت