حرکات ورزش یوگا برای کمردرد

حرکات ورزش یوگا برای کمردرد

دسته‌ها: تمرینات ورزشی، درمان بیماری و سبک زندگی سالم. برچسب‌ها: آپدیت، کمردرد و یوگا. بیماری ها: کمر درد. سلامت: آموزش یوگا.


یک‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۴۷۰۰ بازدید

۷ مورد از بهترین حرکات یوگا برای تسکین دردکمر

:تسکین کمردرد با حرکات یوگا: بیشتر افراد حداقل یکبار در طول زندگی خویش کمردرد را تجربه کرده اند. اگر شما نیز جزو این دسته از افراد هستید و از دردکمر رنج می‌برید، می‌توانید از حرکات مختلف یوگا برای بهبود آن استفاده کنید.

مطالعات مختلف نشان می‌دهد که قدرت تمرینات باستانی که بر روی کشش، قدرت و انعطاف پذیری تاکید می‌کنند برای تسکین دردهای موجود در کمر مناسب است. در حقیقت، مطالعات متعدد نشان داده است که یوگا می‌تواند دردی که در کمر وجود دارد را با بهبود عملکرد آن تسکین دهد.

افرادی که از تمرینات یوگا یا کلاس‌های کششی استفاده می‌کنند، دوبرابر بیشتر از سایر افراد درد کمر خود را بهبود بخشیده‌اند. با اینکه انجام تمرینات یوگا به هنگام وجود دردهای شدید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود اما افرادی که دردهای گاه و بی گاه دارند یا از دردهای مزمن کمر رنج می‌برند می‌توانند از برخی از حرکات یوگا بهره مند شوند.

زمانی که می‌خواهید یک برنامه تناسب اندام جدید آغاز کنید بهتر است از پزشک خود در این مورد سوال کنید. بعد از اینکه از پزشک خود اجازه گرفتید، هفت تمرینی که در ادامه بیان می‌کنیم را انجام دهید. شما می‌توانید این تمرینات را به هر ترتیبی که دوست داشتید انجام دهید و به تدریج شدت و زمان آن را افزایش دهید.

حرکت سگ با صورت رو به پایین:

این حرکت کلاسیک یوگا برای کشش کل بدن عالی است و می‌تواند عضلات بزرگ را هدف قرار دهد. این موضوع بهپشتیبانی از ستون فقرات و بهبود دردهای کمری کمک فراوانی خواهد کرد.

این تمرین را امتحان کنید:

به صورت چهار دست و پا بنشینید. آرنج دستان خود را کشیده و قسمت بالای کمر بین دو شانه را آزاد کنید. زانو ها را بالا آورده و در این حالت پشت خود را از لگن خاصره به سمت عقب بکشید. در این حالت بازوها و کمر شما در یک خط قرار می‌گیرد. حالا پاهای خود را بکشید. برای اینکه بتوانید کشش بیشتری به همسترینگ خود وارد کنید، به آرامی پاشنه‌های خود را به سمت کف زمین ببرید. این حرکت را برای ۵ الی ۱۰ تنفس ادامه دهید و سپس ۵ الی ۷ بار تکرار کنید.

حرکت کودک:

این حرکت ممکن است کمی عجیب به نظر برسد اما یک کشش فعال در بدن ایجاد می‌کند و به تسکین دردهای کمر کمک فراوانی خواهد کرد. همچنین این حرکت برای کاستن استرس قبل از رفتن به رختخواب مفید خواهد بود.

این حرکت را امتحان کنید:

خوب اول از هر کاری باید زانو بزنید. بر روی پاهای خود بنشینید تا پاشنه‌هایتان به سمت بیرون باشد. پیشانی خود را روی زمین قرار دهید و دستان را بالای سر بر روی زمین نگه دارید. این حرکت را می‌توانید چندین بار در روز تکرار کنید.

حرکت Pigeon:

این حرکت که ممکن است برای مبتدیان در انجام تمرینات یوگا کمی چالش برانگیز باشد، یک تمرین عالی و کامل محسوب می‌شود.

این تمرین را امتحان کنید:

روی زمین زانو بزنید و پشت خود را صاف نگه دارید. سپس زانوی سمت چپ خود را به پشت بدن بکشید. در این حالت انگشتان و زانوی پای راست باید در نزدیکی ران قرار گیرد. به سمت جلو خم شوید و یک نفس عمیق بکشید. حالا قفسه‌ی سینه را به سمت جلو ببرید. ۵ الی ۱۰ بار نفس بکشید و سپس پای خود را عوض کنید و اگر نیاز بود دوباره آن را تکرار کنید.

حرکت مثلثی:

حرکت مثلثی برای کشش پشت و پاها بسیار عالی است و می‌تواند به درمان دردهای کمری کمک کند. برای انجام این حرکت به تمرکز زیادی نیاز خواهید داشت.

این حرکت را امتحان کنید:

ابتدا بر روی پاهای خود و به صورت صاف بایستید. حالا پای چپ خود را سه الی چهار قدم به سمت جلو ببرید و یک زاویه ۴۵ درجه به بدن خود بدهید. دستان خود را روی زمین بگذارید. دست چپ خود را کنار پا قرار دهید و سعی کنید ران چپ و راست را به صورت مستقیم و صاف نگه دارید. در ابتدا ممکن است نتوانید با دست راست خود زمین را لمس کنید. پس زیاد به خودتان فشار نیاورید.تنها تا جایی که می‌توانید خم شوید. حالا پای خود را عوض کنید و در صورت نیاز آن را تکرار نمایید.

حرکت Cat and Cow:

این حرکت یوگا برای تسکین دردهای کمر بسیار مناسب است. شما می‌توانید این حرکت را به عنوان تسکین دهنده دردهای کمری انجام دهید یا در برنامه روزانه خود بگنجانید.

این حرکت را امتحان کنید:

چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید.ستون فقرات خود را در حالت طبیعی نگه دارید. به آرامی به کمر خود قوس دهید و سر را بالا ببرید. به سمت عقب بروید و سپس به سمت جلو باز گردید. این حرکت به ستون فقرات شما کمک می‌کند در موقعیت خنثی قرار گیرد و عضلات را ریلکس می‌کند و از تنش موجود در بدن می‌کاهد. این حرکت را ۱۰ بار انجام دهید. اگر نیاز بود دوباره آن را تکرار کنید.

حرکت Upward Forward Bend:

این حرکت گاهی از اوقات خم شدن به سمت جلو نیز نامیده می‌شود. این حرکت باعث کشش همسترینگ و عضلات پشت می‌شود. البته باید توجه داشته باشید که در صورت وجود درد در نزدیک باسن ممکن است این حرکت برای شما مضر باشد و بهتر است آنرا با مشورت پزشکتان انجام دهید.

این حرکت را امتحان کنید:

اول از هر کاری بر روی پاهای خود بایستید و پاهای خود را به عرض شانه باز کنید. زانوی خود را شل کنید. در حالیکه نفس می‌کشید، کمر خود را به آرامی به سمت جلو خم کنیدو سعی کنید به سمت کف زمین بروید. اگر نتواستید کاملا خم شوید زیاد نگران نباشید. برای روزهای اول این موضوع کاملا عادی است. زمانی که همسترینگ شما احساس کشش راحتی داشت خم شدن را متوقف کنید. حالا این حرکت را ۵ الی ۷ بار تکرار کنید.

حرکت Upward-Facing Dog:

این حرکت می‌تواند قفسه سینه را باز کند، عضلات شکمی را به کشش وادارد و کمر شما را درگیر نماید.

این حرکت را امتحان کنید:

بر روی زمین دراز بکشید. صورت شما باید به سمت زمین باشد. حالا کف دست خود را روی زمین قرار دهید. در حالیکه پاهای خود را به سمت یکدیگر می‌کشید و قسمت بالای پا را به سمت کف زمین فشار می‌دهید از کشش پشت خود استفاده کنید تا بتوانید قفسه سینه را از روی زمین بلند کنید. سعی کنید ران خود را به صورت صاف نگه دارید. این حرکت را ۵ الی ۱۰ بار تکرار کنید و نفس بکشید. اگر نیاز بود آن را دوباره انجام دهید.




دیدگاه خود را بیان کنید