خواص درمانی فوق‌العاده ریحان سبز در طب سنتی

خواص درمانی فوق‌العاده ریحان سبز در طب سنتی

ریحان که به نام‌های نازبو، شاهسپرم و شاهسپرغم هم شناخته می‌شود گیاهی یک ساله از تیره نعناعیان است که در انواع ریحان سبز و ریحان بنفش یافت می‌شود.


یک‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۲۰۲۲ بازدید

به گزارش شریان نیوز،ریحان گیاه بسیار متنوعی است که علاوه بر عطر بسیار خوبی که دارد دارای خواص درمانی زیادی نیز می‌باشد. این سبزی منبع خوبی از آهن بوده و از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند.

ریحان خواص درمانی زیادی در طب سنتی دارد که در ذیل به آن‌ها اشاره می‌شود:

از بین برنده بوی بد دهان

اگر ریحان را خوب بجوید و آن را بخورید، می‌توانید از شر بوی بد دهان ناشی از سیر یا پیاز خلاص شوید.

زخم معده و ضعف اعصاب را درمان کنید

۲۰ تا ۵۰ گرم برگ و ساقه و گل آن را مخلوط در یک لیتر آبجوش دوازده دقیقه دم کنید بعد آب صاف کرده آن را با عسل یا شکر شیرین کنید و هر روى سه فنجان آن را به ترتیب بعد از غذاهاى روزانه بنوشید، تا برای همیشه زخم معده و ضعف اعصاب را درمان کنید.

اگر ریحان را دائم بو کنید و گاه‌گاه هم در دهان خوب بجوید، باز کننده گرفتگى‌هاى دماغى، جلوگیرى از استفراغ در وسایل نقلیه، تسکین سردرد مسافران و سردرد گرم‌مزاجان خواهد بود.

پس دیگر نیازی نیست که نگران تهوع‌ها و سردرد‌های حین سفر باشید.

موهایتان را مشکی کنید

اگر می‌خواهید مو‌های مشکی و زیبا داشته باشید، ریحان را در روغن تازه بجوشانید و جوشانده آن را بر سر خود بمالید.

با درد زانو خداحافظی کنید

ریحان تازه را بکوبید و بر روی زانوی خود بمالید و صبر کنید تا تاثیر جادویی آن را ببینید.

درمان سریع اسهال خونی

تخم ریحان، ملیّن است و سبب قطع اسهال می‌شود، بعد از زایمان به منظور قاعده‌آورى از آن استفاده می‌شود. محرک، ادرارآور، عرق‌آور و خنک‌کننده است. از تخم ریحان جهت درمان اسهال خونى و زخم‌هاى خورنده نیر استفاده می‌شود.

اگر اسهال طولانی مدت داشتید، کافیست ۵ گرم از آن را بو بدهید، بعد نرم بکوبید و با کمى آب‌تر کنید و بخورید تا معجزه آن را ببینید.

اگر دل درد دارید، آن را در لیموناد بریزید و بخورید.




دیدگاه خود را بیان کنید