نکاتی در رابطه با کابینت و دکوراسیون آشپزخانه

نکاتی در رابطه با کابینت و دکوراسیون آشپزخانه

" هرانچه که باید در رابطه با اشپزخانه و دکوراسیون اشپزخانه خود بدانیم "


یک‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۶۴۱۲ بازدید

رف، طاقچه، طبقات چوبی و سنگی از دیر باز درهمه مکانها نمود داشته است. همیشه برای نگهداری وسایل و گذاشتن اشیای تزئینی لزوم این بخش در همه مکان ها و در همه زمانها احساس می شده است. به تدریج با پیشرفته شدن سطح زندگی و دستیابی به مصالح ساختمانی جدید طاقچه ها به کمدها، بوفه ها و کابینت ها تبدیل شدند و مسئله انتخاب مواد اولیه، مورد توجه بیشتری قرار گرفت کم کم با مواجه با محدودیت منابع و قیمت بالا و سنگین چوبهای خام تولید شده یا " ماسیو"، صنایع چوبی پیشرفت کرد و مصنوعاتی مانند MDF، نئوپان و انواع پانلها با روکش طبیعی و مصنوعی جای خود را در این میان باز کرد.


امروزه آشپزخانه و دکوراسیون داخلی یکی از مهمترین بخش های مورد توجه در ساختمانها بشمار می رود.

** مهم ترین مراحل انتخاب,ساخت و اجرای کابینت اشپزخانه را با هم بررسی می کنیم :

1-انتخاب بهترین لوازم برای آشپزخانه و کابینت

2-طراحی دکوراسیون و کابینت آشپزخانه

3-ساخت دکوراسیون و کابینت آشپزخانه

4-نصب کابینت آشپزخانه

** چگونه یک اشپزخانه خوب با بهترین امکانات را انتخاب کنیم ؟

حتما تا کنون مقالات زیادی راجع به سیستم های آشپزخانه ، کابینت و کمد دیده اید که موضوعشان اکثرا پیرامون چیدمان وسایل و یا زیبایی و دکوری بودن آنها بوده هست ولی بطور حتم در مورد بهترین اجناس و متریال وهمچنین لوازم داخل آشپزخانه کمتر دیده ویا شنیده اید. با ما در ادامه مقاله پیرامون کامل انتخاب متریال مناسب برای اشپزخانه و کابینت همراه باشید.

** مراحل مهم برای تدارک دکوراسیون اشپزخانه :

1-یادداشت طراحی

2-آنالیز وبررسی اشپزخانه فعلی

3-تهیه فهرست خواسته ها

4-ترسیم پلان فعلی اشپزخانه قبل از تغییر

** دکوراسیون از ایده تا اجرا به چه شکل است؟

ما در اینجا قصد داریم به جدیدترین مدل های کابینت و دکوراسیون اشپزخانه و دکوراسیون داخلی بپردازیم تا شاید اندکی شما را به انچه که در ذهن خود دارید ما بتوانیم به مرحله اجرا یا طراحی ان شما را نزدیک کنیم ما در اینجا به اساسی ترین نکات دکوراسیون داخلی که شامل سه مرحله بالا می باشد می پردازیم.


گروه ساختمانی خونه شیک به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده های کابینت و اجراکننده های دکوراسیون داخلی و ساختمان این تجربیات و نکات فنی در اجرای کابینت و ودکوراسیون را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد تا شما را در جهت زیبا سازی و داشتن یک اشپزخانه خوب وکاربردی راهنمایی کند.

** نکاتی در خصوص نظافت کابینت اشپزخانه :

یک سوالی که همیشه در ذهن خانم های خانه دار پیش می اید نظافت اشپزخانه و تمییز نگه داشتن اشپزخانه خود است که در اینجا قصد داریم به نظافت ان اشاره کنیم .

**طریقه نظافت کابینت های ام دی اف و هایگلاس:

برای نظافت کابینت های ام دی اف باید از اسفنج یا دستمال های نرم وغیر زبر استفاده کرد.به یاد داشته باشید که استفاده از دستمال های زبر یا اسکاج برای نظافت کابینت ها مخصوصا کابینت های براق باعث از بین رفتن سطح صیقلی و مخطوش شدن آن میشود. برای نظافت کابینت ها در صورت نیاز از پاک کننده های غیر اسیدی و الکلی استفاده شود. پس از نظافت با دستمال مرطوب حتما کابینت ها را با دستمال خشک پاک کنید تا لکه های آب از روی کابینت پاک شود. نظافت کابینت های هایگلاس نیز از این قاعده مثتثنی نیست با این تفاوت که با دستمال نیمه مرطوب برای تمیز کردن استفاده شود و دستمال خشک بعد از کشیدن دستمال مرطوب فراموش نشود تا از لکه های ایجاد شده احتمالی آب جلوگیری شود.

** چگونه یک اشپزخانه خوب و زیبا با نور کافی داشته باشیم ؟

قبل از هر چیز بهتر است یک تعریف درست از اشپزخانه خود داشته باشیم. کارکردن درفضای اشپزخانه,یک امری تکراری است.پس بهتر است با یک طراحی خوب,انگیزه و انرژی کافی را برای کارکردن در انجا به وجود اورد فضای کافی برای ذخیره سازی و سطح کار مناسب این اشپزخانه را میتوان از جمله عواملی دانست که ان را برای هر کاربری دلخواه می کند با این که اشپزخانه,فضای بزرگی دارد.اما به دلیل تعداد زیاد کابینت ها,اگر رنگ تیره ای برای انها انتخاب می شد.فضای سنگینی ایجاد می گردید.این رنگ روشن,بر دلبازی و وسعت اشپزخانه تاکید بیشتری کرده است.

** چرا باید به اشپزخانه نگاه ویژه ای شود؟

بسیاری از خاطرات کودکی و نوجوانی ما,در اشپزخانه منازلمان شکل گرفته است.چرا که جایی بوده که اعضای خانواده به بهانه پختن و خوردن غذا,دور هم جمع می کرده است.اکنون نیز بساری از گفت و گو ها در اشپزخانه صورت می گیرد و خیلی از تصمیم های کوچک و بزرگ همان جا گرفته میشود.

** نکاتی در خصوص نظافت سینک ظرفشویی :

توصیه اولیه برای نظافت سینک براق کننده هایی هستند که به اسم جلاسنج معروفند ومعمولا در داخل جعبه های سینک وجود دارند. راه دومی نیز وجود دارد و آن زدن جوش شیرین است و با آن میتوانید سینک را تمیز کنید و بعد در صورتی که لکه آب روی سینک ماند نظافت را با سرکه ادامه دهید ضمنا برای ضدعفونی کردن سینک میتوانید از نمک خشک استفاده کنید و بعد از 30 دقیقه سینک را آب بکشید.




دیدگاه خود را بیان کنید