طب سنتی|"نوشیدن چای بعد از غذا" شما را به این ۷ بیماری و عارضه مبتلا می‌کند

طب سنتی|

"مصرف چای پس از صرف وعده‌های غذایی" می‌تواند مضرات بسیاری را برای سلامتی شما به‌همراه داشته باشد؛ در این مطلب به ۷ بیماری و عارضه‌ نوشیدن چای بعد از غذا اشاره شده است.


یک‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۲۰۵۷ بازدید

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ پیش از این، مطلب مستقلی با عنوان تمام فواید و مضرات «چای» منتشر کردیم که در آن به بررسی مختصر خواص احتمالی و مضرات مصرف چای پرداختیم.

اما مصرف چای پس از صرف وعده‌های غذایی می‌تواند مضرات بسیار بیشتری را برای سلامتی شما به‌همراه داشته باشد؛ برخی از عوارض نوشیدن چای بعد از غذا عبارتند از:

  • ناراحتی قلبی و کلیوی
  • یبوست
  • کم‌خونی و فقر آهن
  • خار پاشنه
  • ریزش مو
  • چربی خون
  • ساییدگی استخوان و آرتروز.

لازم به یادآوریست، گذشته از مفید یا مضر بودن مصرف چای، نوشیدن روزانه، مستمر و مداوم چای باعث وابستگی و اعتیاد به این نوشیدنی می‌شود که خود این امر به‌تنهایی عوارض متعددی را در درازمدت برای ما ایجاد خواهد کرد.

از سوی دیگر وابستگی به مصرف صرفاً چای سیاه از میان صدها نوع چای مفید و پرخاصیت ایرانی و خود را مقید کردن به نوشیدن چند لیوان از چای سیاه به‌صورت روزانه، مساوی با محروم شدن ما از امکان سوق یافتن به مصرف سایر دم‌نوشها و چای‌های مختلف (بهارنارنج، بادرنجبویه، دارچین، گل‌‌گاوزبان، کاکوتی و...) است که این امر نیز به هیچ عنوان مطلوب نیست.




دیدگاه خود را بیان کنید