پنج گام سالم برای سم زدایی مثانه

پنج گام سالم برای سم زدایی مثانه

مثانه یکی از حساس ترین اندام های بدن شماست و به هر گونه ویروس یا باکتری می تواند سریعا واکنش نشان دهد. برای مراقبت از سلامت مثانه شما باید حداقل هر دو ماه یک بار، گام هایی برای سم زدایی این عضو بدن بردارید.


یک‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۴۰۹۳ بازدید

به گزارش بهداشت نیوز مشکلات مثانه از جمله عفونت، بی اختیاری ادرار و بیش فعالی مثانه، سلامت شما را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد. با این حال بهترین گزینه ها برای پاکسازی مثانه از این قرارند:

نوشیدن آب کرفس: این نوشیدنی یکی از بهترین راه ها برای بهبود مشکلات مثانه است. کرفس حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث، آنتی اکسیدان ها و فیبر است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و قادر به مبارزه با ویروس ها و باکتری ها است. آب کرفس یک دیورتیک و پاک کننده سموم است و هنگامی که آن را با معده خالی می نوشید، سببب تقویت دیواره های مثانه، کاهش التهاب و کاهش میزان رسوب کلسیم می شود.

مصرف آب بیشتر: مصرف آب برای حفظ یک سیستم ادراری سالم و بدون عفونت ضروری است. این مایع حیاتی، برای خروج ادرار کافی و کنترل التهاب موثر است. و از بروز بیماری هایی مانند سیستیت یا عفونت مثانه پیشگیری می کند. با این حال از این نکته غافل نشوید که نوشیدن بیش از حد آب باعث افزایش کار مثانه شده و عملکرد آن را به خطر می اندازد.

مصرف هندوانه: مصرف هندوانه برای چند بار در هفته باعث پاکسازی مثانه از سموم ذخیره شده می گردد. محتوای بالای آب و آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه منجر به دفع مایعات و ترکیبات اضافه می شود.

نوشیدن چای قاصدک: خواص دیورتیک قاصدک برای از بین بردن عفونت ها و التهاب مثانه، ثابت شده است. مصرف چای قاصدک مازاد مایعات بدن را دفع کرده و به دفع باکرتی هایی که به سلامت مثانه آسیب می زنند، کمک می کند.

مصرف پتاسیم قبل از وعده غذایی: نوشیدنی های غنی از پتاسیم می توانند اثرات محافظتی بر روی مثانه و کلیه داشته باشند. با مصرف این گونه نوشیدنی ها قبل از وعده های غذایی، فرایند هضم بهبود می یابد و حذف سموم سریعتر می شود.

آنچه نباید مصرف کنید

برای داشتن یک دوره پاکسازی خوب با روش های ذکر شده بهتر است مصرف برخی مواد غذایی را حداقل به مدت 2 تا 3 روز از برنامه غذایی حذف کنید. از آنجای که این مواد غذایی باعث احتباس آب در بدن می شود بهتر است مصرف آن ها را تا حد امکان کاهش دهید. این مواد غذایی عبارتند از:

  • نمک
  • قهوه
  • محصولات لبنی
  • قند
  • نوشیدنی های شیرین
  • گوشت قرمز
  • مواد غذایی فراوری شده

منبع: آوای سلامت




دیدگاه خود را بیان کنید